Spotkanie w Szkole Podstawowej nr. 17

06/24/2013 0:00:00

Pomimo odbywających się dzień wcześniej zawodów (Półfinał IMP dop. red) Janusz Kołodziej nie zignorował zaproszenia i w ubiegły piątek (21.06.2013) przybył na spotkanie z uczniami  Szkoły Podstawowej nr 17 w Tarnowie-Mościcach. Dzieci gromkimi brawami przywitały kapitana Jaskółek, który z chęcią odpowiadał na każde zadane pytanie. Miały one niepowtarzalną okazję z bliska przyjrzeć się swojemu ulubieńcowi i sprzęcie, na którym jeździ. Niewątpliwie, dużym zaskoczeniem dla Janusza było bezproblemowe odgadnięcie przez młodych fanów czarnego sportu zagadek, jakie dla nich przygotował. Miłym akcentem było wspólne, grupowe zdjęcie z przybyłym gościem oraz autografy, które rozdawał. Pomimo, iż była to pierwsza tego typu wizyta w szkole, planowane są następne spotkania z zawodnikami Unii Tarnów.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć ze spotkania Janusza Kołodzieja z uczniami tutaj.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH