PGE Ekstraliga

Spotkanie z Pawłem Baranem i Mirosławem Cierniakiem

Marcin Michoń

W piątek 15 września o godzinie 18:00 w Galerii Tarnovia odbędzie się spotkanie z trenerami Grupy Azoty Unii Tarnów – Pawłem Baranem oraz Mirosławem Cierniakiem. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z żużlowcami Jaskółek –  Kennethem Bjerre, Arturem Mroczką, Mikkelem Michelsenem, Michałem Nowińskim, Arturem Czają, Jakubem Jamrogiem, Patrykiem Rolnickim oraz Peterem Ljungiem. Piątkowe spotkanie będzie doskonałą okazją do porozmawiania ze szkoleniowcami, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 17 września Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Zdunek Wybrzeżem Gdańsk w meczu finałowym Nice Pierwszej Ligi Żużlowej. Pierwszy bieg punktualnie o 14:30.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana