PGE Ekstraliga

ODLICZAMY DNI DO FINAŁU

Akcja „WzMOCnij swój klub z ENEA” powoli zmierza ku końcowi. Został już tylko miesiąc do finału rywalizacji. Nie oznacza to jednak, że emocje opadły. Wręcz przeciwnie – drużyny chcą zakończyć wyścig o silnik w jak najlepszym stylu. Z tego powodu bardzo możliwe są roszady w rankingu akcji. Kto zwycięży? Kto wywalczy silnik dla juniora? Odpowiedzi na te pytania poznamy już w październiku.

Jeżeli jeszcze nie jesteś uczestnikiem akcji – dołącz już dzisiaj. Wystarczy, że wymienisz dotychczasową taryfę na nową, korzystniejszą umowę na zakup prądu od ENEA. Każda umowa dla domu to 400 punktów dla klubu, umowa dla firmy warta jest 1200 punktów. Na
wszystkich uczestników czekają kolekcjonerskie koszulki klubowe z podpisami naszych zawodników. Szczegóły znajdziecie na: www.eneadlaklubu.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana