Kibic ósmy zawodnik – DZIĘKUJEMY!

Przemysław Frączek

Dziś w imieniu Zarządu, wszystkich pracowników, a także zawodników i sztabu szkoleniowego chcielibyśmy gorąco podziękować wszystkim kibicom. Osiągnięty sukces nie byłby możliwy bez Waszego wsparcia, zarówno podczas meczów w Tarnowie, jak i tych wyjazdowych, gdzie obecność kibiców jest jeszcze bardziej potrzebna. Dokładamy starań, aby mecze w Tarnowie były emocjonujące i sprawiały Wam radość. Cieszymy się, że wielu fanów skorzystało z naszej jubileuszowej oferty czy to poprzez spotkania z zawodnikami czy zakup okolicznościowych gadżetów. Wszyscy razem jesteście naszym ósmym, bardzo ważnym zawodnikiem. Już teraz zapraszamy wszystkich na Ekstraligowe emocje w 2018 roku. Pokażmy wspólnie, że możemy walczyć o najwyższe cele!

saletrosanazoty-start

tyskie