Jaskółki podejmą Wilki Krosno przed startem ligi!

01/08/2020 11:38:05
Marcin Michoń

Drużyna Wilków Krosno będzie drugą drużyną z którą Unia Tarnów zmierzy się w spotkaniach kontrolnych przed startem rozgrywek. Jaskółki podejmą Wilki w na torze w Mościcach i Krośnie w ostatni weekend marca (28-29 marca). Wcześniej podopieczni Tomasza Proszowskiego mają zaplanowane treningi punktowane ze Speed Car Motorem Lublin (21-22 marca). Tarnowianie w dniach 21-22 marca rozegrają mecz na torze w Mościcach i przy alejach Zygmuntowskich w Lublinie.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco