Firma Dasta Invest nowym sponsorem tarnowskich Jaskółek!

11/14/2020 12:03:02
Przemysław Frączek

Z radością informujemy, że do grona sponsorów drużyny Unii Tarnów dołączyła firma Dasta Invest, działająca na krakowskim rynku nieruchomości w zakresie realizacji inwestycji mieszkaniowych. Wieloletnie doświadczenie oraz współpraca z doświadczonym zespołem architektów sprawia, że finalny produkt łączy w sobie nowoczesność, estetykę i wygodę użytkowania. Bardzo się cieszymy, że kolejna firma z szeroko pojętej branży budowlanej będzie budować także silną drużynę żużlowców Unii Tarnów.

Bardzo się cieszę, że firma Dasta Invest, na czele z jej właścicielem, Panem Stanisławem Szydłowskim została nowym sponsorem klubu. Jest to szczególnie istotne w kontekście zawartego niedawno kontraktu z Nielsem Kristianem Iversenem, gdyż wsparcie finansowe Pana Stanisława Szydłowskiego bardzo pomogło w realizacji tej umowy. Pozyskanie nowego sponsora, zwłaszcza w tak trudnym okresie pandemii, jest wyjątkowo trudne i powinno stanowić wzór dla innych podmiotów gospodarczych” – powiedział Prezes Unii Tarnów ŻSSA Łukasz Sady.

Wszelkie informacje jak również ofertę naszego nowego sponsora można znaleźć na stronie http://www.dastainvest.pl/

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD