Awizowane składy na sobotni mecz!

07/22/2020 10:09:38
Marcin Michoń

W sobotę 25 lipca Unia Tarnów zmierzy się na torze w Mościcach z Abramczyk Polonią Bydgoszcz w ramach III kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Początek spotkania zaplanowano na 19:15. Bilety na ten mecz dostępne tylko online TUTAJ.

Bydgoszczanie swój skład podali już w sobotę, a do zestawienia Polonii wraca Kai Huckenbeck. Z kolei Tomasz Proszowski awizował Michała Gruchalskiego w podstawowym składzie.

Abramczyk Polonia Bydgoszcz
1. David Bellego
2. Dimitri Berge
3.
4. Kamil Brzozowski
5. Kai Huckenbeck
6. Tomasz Orwat
7. Mateusz Błażykowski
8. Andreas Lyager

Unia Tarnów
9. Kim Nilsson
10. Ernest Koza
11. Michał Gruchalski
12. Artur Mroczka
13. Peter Ljung
15. Mateusz Cierniak

Informacje organizacyjne i sanitarne dostępne TUTAJ.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD