Tapety Unii Tarnów na smartfon

03/29/2020 16:16:24

Wzorem PGE Ekstraligi przygotowaliśmy dla naszych Kibiców tapety z zawodnikami Unii Tarnów na smartfony. Przygotowaliśmy tapety z Peterem Ljungiem, Danielem Kaczmarkiem, Ernestem Kozą, Arturem Mroczką, Michałem Gruchalskim, Kimem Nilssonem, Dawidem Rempałą, Przemysławem Koniecznym i Mateuszem Cierniakiem.

Wszystkie tapety są w uniwersalnej rozdzielczości, należy je odpowiednio dopasować do ekranu telefonu.

Zestaw tapet można pobrać TUTAJ lub pojedynczo poniżej klikając na wybrane zdjęcie i wybierając opcję „Zapisz obraz”.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

ewinner

wesbudSolektro