PGE Ekstraliga

„Żużlowe ośrodki” – KONKURS

W niedzielę 3 sierpnia o godzinie 16:30 na torze w Mościcach odbędzie się mecz 11 kolejki Enea Ekstraligi pomiędzy Grupą Azoty Unią Tarnów, a Unibaxem Toruń. Z tej okazji Unia Tarnów przygotowała dla Kibiców kilka konkursów. Jednym z nich jest znana już wszystkim wykreślanka, w której do wygrania są dwie wejściówki na niedzielne zawody.

Zasady są następujące. Na oficjalnym FanPageu pojawi się wykreślanka. Należy pobrać ją, odszukać nazwy 7 ośrodków żużlowych (polskich i zagranicznych) i wykreślić je za pomocą dowolnego programu graficznego. Nazwy mogą być ukryte poziomo, pionowo, po skosie, a także wspak. Odpowiedzi należy wysłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl wpisując w tytule „Żużlowe ośrodki” natomiast w treści należy podać swoje dane kontaktowe oraz oczywiście załączyć wypełnioną wykreślankę. Maile bez poprawnego tytułu nie będą brane pod uwagę.

Wykreślanka pojawi się na oficjalnym FanPage Unii Tarnów na Facebook’u w środę około godziny 18:00.

Szczegóły oraz regulamin konkursu można znaleźć tutaj.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana