Zostań wolontariuszem na sezon 2020!

03/03/2020 10:55:54
Marcin Michoń

Unia Tarnów ŻSSA poszukuje wolontariuszy na sezon 2020. Jeżeli pasjonujesz się tą dyscypliną sportu i chcesz współtworzyć widowiska żużlowe to ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie! Poszukujemy chętnych do wykonywania prostych prac związanych z organizacją meczów żużlowych na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Przy okazji jest to świetna możliwość na poznanie tej dyscypliny od kuchni, zobaczenia pracy zawodników i ich teamów od nieznanej Wam do tej pory strony oraz poczucie prawdziwego klimatu meczu żużlowego.

Chętne osoby zapraszamy na spotkanie organizacyjne, które odbędzie się w piątek, 13 marca o godzinie 17.00 na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Prosimy, aby wszyscy chętni zebrali się pod chatą grillową, znajdującą się za trybuną główną. W razie pytań prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną: Kamil Góral, tel. 515 199 164.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD