Zostań wolontariuszem na sezon 2019!!!

03/05/2019 8:59:05
Przemysław Frączek

Unia Tarnów ŻSSA poszukuje wolontariuszy na sezon 2019. Jeżeli pasjonujesz się tą dyscypliną sportu i chcesz współtworzyć widowiska żużlowe to ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie! Poszukujemy chętnych chłopców i mężczyzn do wykonywania prostych prac związanych z organizacją meczów żużlowych na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Przy okazji jest to świetna możliwość na poznanie tej dyscypliny od kuchni, zobaczenia pracy zawodników i ich teamów od nieznanej Wam do tej pory strony oraz poczucie prawdziwego klimatu meczu żużlowego.

Chętne osoby zapraszamy na spotkanie organizacyjne, które odbędzie w najbliższy piątek, 8 marca o godzinie 18.00 na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Prosimy, aby wszyscy chętni zebrali pod chatą grillową, znajdującą się za trybuną główną. W razie pytań prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną: Kamil Góral, tel. 515 199 164.

To może być przygoda Twojego życia!

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD