PGE Ekstraliga

Znani finaliści finału MMPPK w Tarnowie

W sierpniu czeka nas w
Tarnowie kilka ciekawych imprez żużlowych. Już w najbliższą niedzielę ligowe spotkanie Grupa Azoty Unia Tarnów – Unibax Toruń. 17 sierpnia z kolei zostaną rozegrane Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa Ekstraligi. Jaskółki reprezentować będą Janusz Kołodziej i Martin Vaculik. Dwa dni później odbędzie się w Tarnowie kolejna runda Ligi Juniorów.

W czwartek 21 sierpnia przy Zbylitowskiej odbędzie się finał Młodzieżowych Mistrzostw Polski Par Klubowych. Dzisiaj po rozegraniu zaległej rundy eliminacyjnej w Krakowie poznaliśmy wszystkich finalistów. Oprócz reprezentantów gospodarzy – Grupy Azoty Unii Tarnów zobaczymy silną drużyną z Leszna, Zielonej Góry, Częstochowy, Rybnika, Torunia i Gniezna.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni