PGE Ekstraliga

Znane oficjalne ceny biletów na spotkania ligowe Jaskółek!

Ustalone zostały już ceny pojedynczych wejściówek na spotkania ligowe Jaskółek w sezonie 2015.

Cennik biletów na mecze Ekstraligi w sezonie 2015:
Bilet trybuna – 50 zł
Bilet normalny – 35 zł
Bilet ulgowy – 25 zł

Unia Tarnów ŻSSA rozpoczęła w dniu 21 stycznia sprzedaż karnetów na sezon 2015. Karnety można nabywać od poniedziałku do piątku w siedzibie klubu (ul. Zbylitowska 3, pod główną trybuną) w godzinach od 8:15 do 15:00.

Karnety obowiązują na wszystkie spotkania ligowe rundy zasadniczej (7 meczy) oraz inne zawody żużlowe w Tarnowie(sparingi i zawody młodzieżowe) organizowane przez Unię Tarnów ŻSSA w sezonie 2015 (będzie to łącznie około 14 imprez na które karnet będzie obowiązywał). Karnety nie obowiązują na rundę Play-Off oraz zawody rangi międzynarodowej.

UWAGA: Karnety będą wymieniane po oddaniu do użytku systemu identyfikacji Kibica. Planowany termin oddania do użytku systemu to 17 kwietnia 2015 roku. W miarę postępu prac będziemy informować o sposobie ich wymiany.

Cennik karnetów na sezon 2015:
Trybuna sektor 0 – 400 zł
Trybuna sektor B i C – 300 zł
Wiraż Normalny – 200 zł
Wiraż Ulgowy – 120 zł

Karnety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 24-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Kup karnet i dopinguj Jaskółki w walce o Drużynowe Mistrzostwo Polski w najlepszej żużlowej lidze świata – Ekstralidze.

karnety15

saletrosanazoty-starttyskie