PGE Ekstraliga

Znane ceny biletów na Play-Off. Z karnetem taniej!

Grupa Azoty Unia Tarnów
zakończyła sezon zasadniczy Enea Ekstraligi na pierwszym miejscu. W fazie Play-Off pierwszym rywalem Jaskółek będzie FOGO Unia Leszno.

Ceny biletów na fazę Play-Off (za mecz):
Trybuna główna – 60 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 40 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 30 zł
Program A410zł

Na fazę Play-Off nie obowiązują karnety jednak dla ich posiadaczy przygotowana została oferta specjalna (ceny za mecz):
Trybuna VIP – 75 zł
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program A410zł

UWAGA!
Bilety będzie można nabywać w przedsprzedaży. Osoby, które będą chciały nabyć je ze zniżką będą miały taką możliwość TYLKO w siedzibie klubu w dniach 15-26 września w godzinach 8:15 – 15:45. Przy zakupie biletu ze zniżką należy okazać karnet na sezon 2014. W dniu meczu należy zabrać ze sobą bilet oraz karnet, który upoważni do zajęcia wybranego miejsca numerowanego na trybunie głównej.

Osoby nie posiadające karnetów, bilety będą mogły nabywać wyłącznie w sieciach sklepów Al.Capone w dniach 17-21 września na półfinał oraz 1-5 października na mecz o złoty (lub brązowy) medal.

Zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży, ponieważ ich ilość, jak i pojemność stadionu jest ograniczona.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana