PGE Ekstraliga

Znajdziesz na Facebooku, Twitterze i Instagramie

Unia Tarnów ŻSSA
w internecie to nie tylko strona internetowa. Nasz profil najdziecie także w serwisach społecznościowych. Jesteśmy na Facebooku, gdzie liczba polubień naszego FanPage przekroczyła już 9800 osób. Tam zawsze znajdziecie ciekawe i najświeższe informacje, masę zdjęć, ciekawostek, a także liczne konkursy z nagrodami. Możecie tutaj szybko uzyskać odpowiedź na nurtujące Was pytania poprzez wysłanie nam prywatnej wiadomości.

Gorąco zachęcamy do obserwowania naszego profilu na Twitterze, gdzie działamy stosunkowo od niedawna. Znajdziecie tutaj również sporo informacji i zdjęć. Często „podajemy dalej” wypowiedzi zawodników Grupy Azoty Unii Tarnów z ich profili. Tutaj także możecie szybko uzyskać odpowiedź na dręczące Was pytania, wystarczy napisać do @UniaTarnowZSSA.

Od jakiegoś czasu działamy również na Instagramie, gdzie liczba obserwujących nas osób przekracza 1000. Na naszym profilu dzielimy się z Wami licznymi zdjęciami, a także filmami ze spotkań Jaskółek, przygotowań do meczów oraz wszelkich wydarzeń związanych z tarnowskim żużlem, tych teraźniejszych jak i nieco starszych. Wystarczy wyszukać: uniatarnowzssa i nacisnąć Obserwuj.

Linki do naszych serwisów społecznościowych:
Profil na Facebooku https://www.facebook.com/uniatarnowzssa
Profil na Twitterze https://twitter.com/UniaTarnowZSSA