Złoci medaliści DMPJ spotkali się z Prezydentem!

12/27/2018 14:07:06
Marcin Michoń

W czwartek 27 grudnia w Urzędzie Miasta Tarnowa odbyło się spotkanie złotych medalistów Drużynowych Mistrzostw Polski Juniorów 2018 z Prezydentem Romanem Ciepielą. Na zaproszenie w gabinecie Prezydenta pojawili się Patryk Rolnicki, Dawid Rempała, Mateusz Cierniak oraz Przemysław Konieczny. Zawodnikom towarzyszyli oczywiście trenerzy Paweł Baran oraz Mirosław Cierniak.

Roman Ciepiela pogratulował wywalczonego medalu wręczając przy tym każdemu pamiątkowy list gratulacyjny. Młodzi żużlowy przyjęli gratulacje również od Roberta Wardzały, Mariana Wardzały i Marka Barana, którzy również uczestniczyli w spotkaniu.

Dziękujemy za miłe przyjęcie mając nadzieję, że kolejny sezon będzie dla naszych młodzieżowców również podobnie udany.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco