PGE Ekstraliga

Zdobądź bilety na niedzielny mecz!

Najważniejszy jak do tej pory mecz sezonu zbliża się wielkimi krokami. W niedzielę 21 września o godzinie 16.30 tarnowskie Jaskółki rozpoczną batalię, której stawką będzie awans do finału rozgrywek o Drużynowe Mistrzostwo Polski. Zawodników czeka ciężkie zadanie, a żeby mu podołali potrzebne jest wsparcie wypełnionego po brzegi stadionu. Ciebie też nie może zabraknąć. Dajemy Wam możliwość zdobycia 2 wejściówek na to emocjonujące spotkanie w znanym Wam konkursie „Odganij datę”.

Zasady są następujące. Na oficjalnym FanPageu pojawi się 5 pytań. Odpowiedzią na każde z nich będzie liczba. Po odgadnięciu wszystkich liczb należy ułożyć je w ciąg, w takiej kolejności w jakiej zadane były pytania. Ciąg utworzy datę w systemie dd.mm.rrrr. (przykład: ciąg liczb 20072005 to data 20.07.2005). Następnie należy podać jakie wydarzenie związane z jednym z zawodników naszej drużyny miało miejsce w tym dniu. Odpowiedzi należy wysłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl wpisując w tytule „Odgadnij datę” natomiast w treści należy podać odgadniętą datę, wydarzenie z nią zawiązane oraz swoje dane kontaktowe. Maile bez poprawnego tytułu nie będą brane pod uwagę.

Pytania pojawią się na oficjalnym FanPage Unii Tarnów na Facebook’u we wtorek około godziny 18:30.

Szczegóły oraz regulamin konkursu można znaleźć tutaj: >>REGULAMIN<<

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana