PGE Ekstraliga

Zawody, jakich w Polsce jeszcze nie było!

Takich zawodów w polskiej lidze żużlowej jeszcze nie było. W niedzielę 17 sierpnia w Tarnowie odbędą się pierwsze w historii Indywidualne Mistrzostwa Enea Ekstraligi.

W zawodach weźmie udział po dwóch najlepszych zawodników spośród wszystkich drużyn startujących w Enea Ekstralidze. Turniej będzie bardzo mocno obsadzony, bo trudno sobie wyobrazić, żeby wśród szesnastki uczestników mogło zabraknąć takich zawodników światowego formatu jak Indywidualny Mistrz Świata Tai Woffinden, Tomasz Gollob, Jarosław Hampel, Nicki Pedersen, Niels Kristian Iversen czy Janusz Kołodziej.

Takiej imprezy jeszcze w Tarnowie nie było. Dlatego już w tej chwili włodarze tarnowskiego klubu szykują wiele atrakcji dla Kibiców. Więcej szczegółów poznamy już wkrótce.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana