Zasady wstępu kibiców Jaskółek na mecz w Gdańsku!

03/04/2019 20:52:08

W najbliższą niedzielę o 14:30 Unia Tarnów rozegra wyjazdowy mecz II kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej ze Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Poniżej przedstawiamy zasady wstępu gdańskiego klubu na sektor gości.

Kibiców gości obowiązują następujące zasady:
1. Przygotowanie imiennej, alfabetycznej listy kibiców, wg schematu: nazwisko imię, numer PESEL;
2. Zatwierdzenie powyższej listy przez klub Unia Tarnów oraz przesłanie na adres mailowy: klub@wybrzezegdansk.pl do dnia 05.04.2019 r. do godziny 14:30;
3. Posiadanie dokumentu tożsamości przez każdego uczestnika wyjazdu;
4. Wskazanie osoby odpowiedzialnej za organizację wyjazdu z ramienia klubu Unia Tarnów wraz z podaniem danych kontaktowych wskazanej osoby (imię, nazwisko, nr telefonu, adres email)
5. Szacunkowe określenie rodzaju oraz ilości środków transportu wraz z podaniem numerów rejestracyjnych pojazdów oraz podanie planowanej godziny dotarcia na stadion żużlowy GOS w Gdańsku, im. Zbigniewa Podleckiego.

Informacje organizacyjne:
1.Bilety na sektor gości sprzedawane będą tylko kibicom zgłoszonym do wyjazdu przez klub Unia Tarnów. Bilety będą sprzedawane w wyznaczonej kasie od strony ulicy Zawodników;
2. Ceny biletów: 30 zł. – normalny, 20 zł. – ulgowy, 10 zł. – szkolny. Kliknij, by przeczytać kto ma prawo do biletu ulgowego i szkolnego.
2. Decyzja o ewentualnym wpuszczeniu na obiekt indywidualnych kibiców drużyny gości (nie zgłoszonych przez klub) podjęta zostanie po konsultacji Agencji Ochrony oraz policją. W przypadku uzyskania zgody, każdy z kibiców drużyny gości, który wyrazi chęć wejścia na obiekt zobowiązany będzie do wpisania się na listę wraz z podaniem danych osobowych (nazwisko, imię, PESEL);
3. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt pod adresem mailowym: klub@wybrzezegdansk.pl

Uwaga:
Sprzedaż biletów na sektor gości przez internet nie jest prowadzona!

DIAGMEDICA & HOLI-MED

Arveel