PGE Ekstraliga

„WzMOCnij swój klub z ENEA”

Dołącz do rywalizacji!

Akcja „WzMOCnij swój klub z ENEA” zgromadziła już ponad 2000 kibiców speedwaya! Wszyscy walczą o silnik dla juniora swojej drużyny. Kto zdobędzie silnik? Na razie na prowadzeniu uplasowała się Unia Leszno, za nią o drugie miejsce zacięcie walczą Falubaz Zielona Góra i Stal Gorzów. Wynik jeszcze nie jest przesądzony. Akcja trwa do 12 września, więc finałowe emocje wciąż przed nami. Dołączcie do akcji, polecajcie ją znajomym, wrzucajcie info na Facebooka i inne serwisy społecznościowe. Na wszystkich uczestników akcji czekają kolekcjonerskie koszulki klubowe z podpisami zawodników. Szczegóły znajdziecie na: www.eneadlaklubu.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana