PGE Ekstraliga

Wzmocnij swój klub z ENEA

Akcja „WzMOCnij swój klub z ENEA” potrwa jeszcze dwa miesiące, ale nie warto czekać na ostatnią chwilę, by dołączyć do rywalizacji. Zadbaj o dobre miejsce swojej drużyny w rankingu i walcz o silnik dla juniora! Zbieraj punkty, przekazuj je swoim faworytom i zdobywaj kolekcjonerskie koszulki.

Aby przyłączyć się do akcji wystarczy wymienić dotychczasową taryfę na nową, korzystniejszą umowę na zakup prądu od ENEA. Każda podpisana i zarejestrowana umowa dla domu to 400 punktów, umowa dla firmy to aż 1200 punktów. Nowe umowy możecie rejestrować na stronie: www.eneadlaklubu.pl. Polecajcie akcję swoim znajomym – razem budujmy siłę naszego klubu!

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni