Wypowiedzi Kibiców po dzisiejszym meczu

07/28/2013 0:00:00

Po dzisiejszym pojedynku Unii Tarnów z drużyną z Wrocławia, zapytaliśmy Kibiców co sądzą o postawie zawodników na torze.

Janina K.
Bardzo się denerwowałam przed dzisiejszym meczem, ponieważ ekipa z Wrocławia do najsilniejszych nie należy, a my z takimi drużynami mamy duże problemy. Na szczęście nasza Unia podeszła do meczu odpowiednio i wysoko go wygrała. Należy pochwalić Kacpra Gomólskiego, który nie odczuwał respektu przed zawodnikami z Wrocławia i pewnie z nimi zwyciężał!

Jagoda O.
Niestety spóźniłam się na dzisiejszy mecz, ponieważ całe południe spędzałam nad wodą z rodziną. Warto było pojechać na dzisiejszy mecz, który w drugiej fazie był emocjonujący i mogliśmy zobaczyć kilka mijanek. In plus zaskoczył nasz junior Kacper oraz Janusz Kołodziej. Takiej postawy wymaga się od kapitana zespołu.

Michał P.
Całe szczęście, że polewaczka nie nawaliła (śmiech), ponieważ bardzo by się dzisiaj kurzyło. Cóż mogę powiedzieć. Cały zespół pojechał perfekcyjnie! Szkoda wykluczenia Martina Vaculika, ponieważ moim zdaniem został on nie słusznie wykluczony.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH