PGE Ekstraliga

Wyniki konkursu Tarnowskie GP

Unia Tarnów ŻSSA przygotowała dla wszystkich sympatyków Jaskółek Konkurs w którym do wygrania był karnet na sezon 2014, darmowe wejściówki na pierwsze spotkanie ligowe w Tarnowie, a także zestaw gadżetów klubowych.

Konkurs „Tarnowskie GP” miał charakter pięciodniowy. Codziennie około godziny 19:00 od poniedziałku 13.01 do piątku 17.01 pojawiały się kolejne pytanie. Za udzielenie poprawnej odpowiedzi każdy z uczestników otrzymywał punkty, a o ich ilości decydowała kolejność wysłania odpowiedzi na adres mailowy.

Najwięcej trudności uczestnikom sprawiły dwa ostatnie pytania, na które poprawnie odpowiedziało tylko po 5 osób. Odpowiedź na czwartkowe pytanie brzmi: Albin Tomczyszyn i Zygmunt Pytko w roku 1959. Odpowiedź na piątkowe pytanie: Zygmunt Pytko, Marian Wardzała i Janusz Kołodziej.

Lista nagrodzonych:
1. Kinga Robak – karnet na sezon 2014
2. Łukasz Lisowski – zaproszenie na pierwszy mecz ligowy w Mościcach
3. Sebastian Piszczek – zaproszenie na pierwszy mecz ligowy w Mościcach
4. Tomasz Sołtys – zestaw gadżetów klubowych
5. Edward Kaczówka – zestaw gadżetów klubowych

Odbiór nagród odbędzie się na przełomie lutego i marca, o czym będziemy informować.

Serdecznie gratulujemy nagrodzonym! Wkrótce kolejne konkursy.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana