PGE Ekstraliga

Wygraj skuter!

W niedzielę odbędzie się w Tarnowie finał Indywidualnych Mistrzostw Polski.

Unia Tarnów ŻSSA na tę okazję przygotowała dla Kibiców wiele atrakcji i konkursów. Jedną z nagród jest skuter Junak o wartości 3 tysięcy złotych oraz kurtka motorowa marki MODEKA o wartości 800 złotych. Obie te nagrody ufundowała firma Motor Lider.

Aby wziąć udział w konkursie należy kupić program żużlowy przygotowany na finał Indywidualnych Mistrzostw Polski i na stronie poświęconej konkursom napisać wiersz dotyczący Unii Tarnów. (Uwaga! Wiersz powinien składać się minimum z trzech zwrotek, każda po cztery wersy.) Szczegóły dotyczące ostatecznego terminu oddawania wierszy, jak i miejsca, gdzie należy je dostarczyć podamy wkrótce. Najlepszy spośród przesłanych wierszy wybierze Jury. Zwycięzca otrzyma nagrodę główną – skuter JUNAK oraz skórzaną kurtkę motorową marki MODEKA!

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana