Wybrano podprowadzające Jaskółek

03/05/2016 21:22:11
Marcin Michoń

W sobotę w Fitness Klub Forma odbył się Casting na podprowadzające Unii Tarnów zorganizowany wraz z firmą Carsprint wypożyczalnia samochodów Grzegorz i Piotr Drewko oraz Klubem Forma.

Casting składał się z dwóch części. W pierwszej wszystkie kandydatki musiały przedstawić swoją autoprezentację oraz powiedzieć co je w ciekawi w żużlu. Później prowadzący Kamil Morydz zadawał pytania, które miały pomóc Jury w podjęciu decyzji. Jedna z kandydatek zdradziła, że jej rodzice poznali się właśnie na meczu żużlowym.

W drugim etapie kandydatki pod swoje skrzydła wzięła Małgorzata Smętek z Fitness Klub Forma. Dziewczęta prezentowały się przy podkładzie muzycznym. Po zakończeniu tego etapu Jury w którego skład weszli: Małgorzata Smętek, Karolina Lewandowska, Grzegorz Drewko, Piotr Drewko, Paweł Baran i Kamil Góral wybrało 6 dziewczyn, które swoją obecnością będą ubarwiać spotkania żużlowe w Tarnowie.

12790217_977151899000047_217180912_oAdrianna, Dorota, Faustyna, Iwona, Joanna i Nina.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH