PGE Ekstraliga

WIELKIE ODLICZANIE DO FINAŁU!

Przed Wami ostatnia szansa, by dołączyć do akcji „WzMOCnij swój klub z ENEA„. Do finału rywalizacji został już zaledwie tydzień. Niedługo poznamy oficjalnego zwycięzcę klubowych zmagań. Jednak już dzisiaj łatwo zgadnąć, że wyścig o silnik najprawdopodobniej wygra Unia Leszno. Jak ustawi się reszta stawki?

Na drugim i trzecim miejscu uplasowały się Stal i Falubaz. W ciągu tego tygodnia ich kolejność może się jeszcze zmienić. Wszystko będzie zależało od mobilizacji kibiców obu klubów. Nadal na wszystkich kibiców, którzy dołączą do akcji czekają kolekcjonerskie koszulki klubowe z podpisami zawodników. Dlatego bez względu na zajmowaną lokatę warto jeszcze wejść do gry. Szczegóły akcji znajdziecie na: www.eneadlaklubu.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana