Wczoraj Unia Tarnów podsumowała sezon 2013

10/26/2013 0:00:00

Wczoraj o godzinie 16:00, na stadionie miejskim w Tarnowie – Mościcach, odbyło się spotkanie Kibiców z żużlowcami, którzy w sezonie 2013 jeździli z Jaskółką na plastronie.

Przy ulicy Zbylitowskiej 3 zabrakło jednak Leona Madsena i Artema Łaguty, który w tym czasie przebywał w dalekiej Rosji i pomimo chęci, nie mógł przyjechać na to spotkanie.

W piątkowe popołudnie zawodnicy wraz z trenerem Markiem Cieślakiem i kierownikiem drużyny – Pawłem Baranem podsumowali cały sezon. Pomiędzy wypowiedziami poszczególnych żużlowców, organizatorzy przygotowali dla Kibiców konkursy na temat wiedzy o danym zawodniku. Osoba, która poprawnie odpowiedziała na pytanie obdarowana została nagrodami.

Na końcu, sympatycy tarnowskiego żużla mogli wziąć autograf od swoich ulubieńców, a także zrobić sobie pamiątkową fotografię.

Po spotkaniu z Kibicamizawodnicy udali się do hotelu Kardamon, gdzie wspólnie z zarządem Klubu podziękowali sponsorom.

Tym miłym akcentem Kibice pożegnali się z żużlowcami mając nadzieję, że spotkają ich w przyszłym sezonie na stadionie przy ulicy Zbylitowskiej 3 z Jaskółką na plastronie.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH