PGE Ekstraliga

W sobotę Finał Złotego Kasku, 15.07 III runda MDMP

W najbliższą sobotę 12 lipca odbędzie się w Tarnowie bardzo ciekawie obsadzony Finał Złotego Kasku. W stawce zawodników znaleźli się m.in. Patryk Dudek, Piotr Protasiewicz, Grzegorz Walasek, bracia Pawlicy czy też Maciej Janowski. Nie zabraknie oczywiście zawodników Grupy Azoty Unii TarnówKacpra Gomólskiego i Krzysztofa Buczkowskiego.

Podczas sobotnich zawodów zaprezentuje się Grupa RMF MAX Rally. Więcej informacji dostępnych tutaj.

Po zawodach organizatorzy zapraszają do Chaty Grillowej na wspólne oglądanie Grand Prix w Cardiff. Komentarz poprowadzą Janusz Kołodziej, Krzysztof Buczkowski i Kacper Gomólski. Szczegóły tutaj.

Ceny biletów na Finał Złotego Kasku:
trybuna 35zł
normalny 20zł
ulgowy 10zł
Karnety obowiązują!

Żużlowe emocje czekają tarnowskich Kibiców również we wtorek 15 lipca. O godzinie 17:00 na stadionie przy Zbylitowskiej odbędzie się III runda Młodzieżowych Drużynowych Mistrzostw Polski. W zawodach zobaczymy m.in. zawodników z Tarnowa, Rzeszowa, Częstochowy, Lublina, Krakowa, Krosna i Rybnika.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana