PGE Ekstraliga

W poniedziałek kolejne mecze na Wyspach Brytyjskich

Walka o play-off w angielskiej Elite League wkracza w decydującą fazę. Jutro rozegrane zostaną kolejne spotkania. Poole Pirates podejmie wicelidera tabeli Swindon Robins. W drużynie Piratów wystartuje Maciej Janowski. Będzie to z pewnością ciężkie spotkanie dla Magica jak i jego kolegów, jednak chcąc myśleć o walce o medale muszą takie spotkania wygrywać. Spotkanie nietypowo rozpocznie się o godzinie 17.00. W drugim spotkaniu Coventry Bees podejmie Peterborough Panthers. Wydaje się, że drużyna Patricka Hougaarda będzie mieć łatwiejsze zadanie, bowiem Pszczoły zajmują ostatnie miejsce w tabeli, a w ostatnim spotkaniu zostały rozgromione właśnie przez Pantery. Jednak na własnym torze będzie to z pewnością dużo groźniejsza drużyna. Początek tego spotkania o godzinie 20.30.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana