Uroczyste zakończenie sezonu 2019 dla Sponsorów

27/10/2019 14:09:06

W sobotę 26 października w sali bankietowej Hotelu Dunajec odbyło się uroczyste zakończenie sezonu dla sponsorów, reklamodawców i osób związanych z tarnowskim żużlem. Na bankiecie zjawili się m.in. przedstawiciele Głównego Partnera klubu Grupy Azoty w osobach  Zbigniewa Paprockiego – sekretarza RN oraz Członka Zarządu – Artura Kopcia, przedstawiciele władz miasta, a także Rada Nadzorcza Unii Tarnów ŻSSA oraz przedstawiciele sponsorów.

Prezes Łukasz Sady podziękował wszystkim zgromadzonym osobom za miniony sezon. Opowiedział także o planach klubu na najbliższe miesiące. Sponsorzy otrzymali pamiątkowe podziękowania. Spotkanie przebiegło w miłej atmosferze, a głos zabrali m.in. Artur Kopeć, Waldemar Jasiński z Fundacji u Górala oraz znakomity tarnowski spiker Adam Gomółka.

W spotkaniu wzięli udział wszyscy zawodnicy, którzy reprezentowali barwy Unii Tarnów w sezonie 2019. Zabrakło jedynie Artura Czai i Petera Ljunga. Kapitana Unii Tarnów zatrzymała w Szwecji prezentacja nowej drużyny, ale specjalnie na okoliczność zakończenia sezonu nagrał dla zgromadzonych wideo, w którym dziękował za sezon.

Unia Tarnów ŻSSA pragnie bardzo serdecznie podziękować wszystkim firmom, które wsparły sobotni bankiet.

Poniżej prezentujemy kilka fotografii z wczorajszej uroczystości.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.