Uroczyste rozpoczęcie sezonu 2020 dla Sponsorów

02/03/2020 17:26:22

W piątek 28 lutego w Brzozowym Dworku odbyło się uroczyste rozpoczęcie sezonu dla sponsorów, reklamodawców i osób związanych z tarnowskim żużlem. Na bankiecie zjawili się m.in. przedstawiciele Głównego Partnera klubu Grupy Azoty na czele z prezesem dr Wojciechem Wardackim, przedstawiciele władz miasta, a także Rada Nadzorcza Unii Tarnów ŻSSA oraz przedstawiciele sponsorów.

Prezes Łukasz Sady podziękował wszystkim za przybycie i opowiedział o planach klubu na najbliższy sezon. W spotkaniu wzięli udział wszyscy zawodnicy, którzy będą reprezentować barwy Unii Tarnów w sezonie 2020.

Unia Tarnów ŻSSA pragnie bardzo serdecznie podziękować wszystkim firmom, które wsparły sobotni bankiet. Sponsorami imprezy byli Brzozowy Dworek, Al.Capone i Cukiernia Targowa.

Poniżej prezentujemy kilka fotografii z wczorajszej uroczystości.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.