PGE Ekstraliga

Uroczyste podsumowanie sezonu 2017

Przemysław Frączek

W dniu wczorajszym w restauracji „Taurus” w Ładnej koło Tarnowa odbyło się uroczyste podsumowanie bardzo udanego sezonu 2017. Prezes Zarządu Unii Tarnów ŻSSA Pan Łukasz Sady podziękował wszystkim zebranym za osiągnięcie wspólnego celu czyli awansu do PGE Ekstraligi na sezon 2018. Każdy ze sponsorów otrzymał okolicznościową statuetkę nawiązującą do obchodów 60-lecia istnienia „czarnego sportu” w Tarnowie. Nie zabrakło także przemówienia Wiceprezesa Zarządu Grupy Azoty Pana Józefa Rojka, który z radością przyjął wywalczony awans oraz z nadzieją spogląda w przyszłość żużla w Tarnowie. Odznaczeni zostali także wszyscy zawodnicy oraz sztab trenerski Grupy Azoty Unii Tarnów. Po części oficjalnej zaproszeni goście mogli porozmawiać z zawodnikami oraz trenerami. Nie zabrakło oczywiście wspólnych fotografii. Sporym zainteresowaniem cieszył się także ogromny puchar, który nasi żużlowcy wywalczyli na torze. Całe spotkanie odbyło się w świetniej, radosnej atmosferze. Miejmy nadzieję, że z podobną energią oraz w jeszcze szerszym gronie przywitamy na wiosnę sezon 2018.

Zapraszamy także do obejrzenia >>GALERII ZDJĘĆ<< z tego wydarzenia.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana