Unia Tarnów zaprezentowana!

03/09/2019 19:15:26
Marcin Michoń

W sobotnie  popołudnie w Galerii Tarnovia zaprezentowani zostali zawodnicy  Unii Tarnów, którzy już pod koniec marca rozpoczną zmagania w Nice Pierwszej Lidze Żużlowej.

Licznie zgromadzonym Fanom prezentowali się kolejno: Mateusz Gzyl, Przemysław Konieczny, Dawid Rempała, Mateusz Cierniak, Daniel Kaczmarek, Viktor Kułakov, Artur Czaja, Artur Mroczka, Peter Ljung ora menedżer Tomasz Proszowski. Bezpośrednio przed prezentacją drużyna na nowego Kapitana Jaskółek wybrała doświadczonego Szweda Petera Ljunga.

Zawodnicy odpowiadali na pytania zadawane przez prowadzącego jak i Kibiców. Nie zabrakło nagród dla zgromadzonych osób w postaci całorocznych zaproszeń na mecze Jaskółek.

W najbliższym tygodniu podopieczni Tomasza Proszowskiego planują pierwsze treningi na domowym torze, a już w niedzielę 17 marca Unia Tarnów ma rozegrać trening punktowany ze Speed Car Motorem Lublin.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH