Unia Tarnów gra z WOŚP – aukcje

01/09/2015 15:22:16

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy gra już po raz 23. Dzięki wspólnej mobilizacji osób publicznych, wolontariuszy i przede wszystkim ludzi dobrego serca możliwa jest pomoc osobom, które najbardziej jej potrzebują.

W tę cudowną inicjatywę postanowiła włączyć się również Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna przekazując na aukcje cenne przedmioty. Wśród nich można znaleźć m.in. plastron z historycznych Indywidualnych Międzynarodowych Mistrzostw Ekstraligi. Zawody okazały się niezwykle ciekawym i zaciętym widowiskiem, a było to możliwe dzięki bardzo wyrównanej stawce zawodników. Dlatego też na aukcji charytatywnej pojawi się plastron podpisany przez wszystkich uczestników tej niesamowitej imprezy. Taki plastron to nie lada gratka dla każdego fana czarnego sportu. To jednak nie wszystko. Kolejnym przedmiotem jest bowiem plastron klubowy z podpisami wszystkich żużlowców Grupy Azoty Unii Tarnów. Wylicytować można także koszulkę klubową na której podpisy złożyli wszyscy członkowie brązowych medalistów Drużynowych Mistrzostw Polski 2014.

Zapraszamy wszystkich do aktywnego udziału w licytacjach tych niesamowitych, pamiątkowych przedmiotów. Sprawmy by kwota uzbierana przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy po raz kolejny okazała się rekordowa.

Linki do aukcji Allegro:
PLASTRON IMME 2014 z autografami