PGE Ekstraliga

UKS Jaskółki podpisały umowę o współpracy z ŻSSA Unią Tarnów

Miło jest nam poinformować, że w dniu dzisiejszym podpisana została umowa pomiędzy Unią Tarnów ŻSSA oraz UKS Jaskółki Tarnów o współpracy pomiędzy obydwoma klubami. Podopieczni Mirosława Cierniaka, którzy od najmłodszych lat trenują pod Jego okiem, po zdobyciu odpowiedniego doświadczenia będą mogli podjąć treningi na klasycznym torze żużlowym w Szkółce Unii Tarnów.

Poprzez podpisanie umowy zawodnicy UKS Jaskółki mają szansę na zachowanie ciągłości szkolenia po zakończeniu startów na minitorze. Dla młodych zawodników jest to niezwykle ważne, aby w sposób naturalny i szybki przesiąść się na klasyczny motocykl żużlowy. Podpisana umowa wszystko to im gwarantuje.

Mamy nadzieję, że współpraca obu klubów będzie długoletnia i przyniesie im wymierne korzyści.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana