PGE Ekstraliga

Trzech kandydatów na miejsce Marka Cieślaka!

W minionym tygodniu za porozumieniem stron umowę z tarnowskim klubem rozwiązał trener Marek Cieślak. Szkoleniowiec związany był z Jaskółkami od 2012 roku. W tym czasie wywalczył z drużyną m.in. trzy medale Drużynowych Mistrzostw Polski, w tym jeden złoty.

Tarnowski klub już rozpoczął poszukiwania następy Marka Cieślaka, jednak tych nazwisk klub nie chce zdradzać.

Równolegle, już od miesiąca, prowadzone są rozmowy z zawodnikami, którzy w minionym sezonie reprezentowali Grupę Azoty Unia Tarnów. Transferowa karuzela w Tarnowie zapowiada się ciekawie, ponieważ na liście życzeń jest kilka ciekawych nazwisk na czele z zawodnikami, którzy niegdyś już startowali w tarnowskiej drużynie.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana