Trwa sprzedaż karnetów na sezon 2014

01/07/2014 0:00:00

W siedzibie Spółki przy ulicy Zbylitowskiej 3 (pod trybuną główną) po przerwie świątecznej można nabywać karnety na sezon 2014. Sprzedaż odbywa się od poniedziałku do piątku w siedzibie klubu w godzinach od 8:15 do 15:45. Największym zainteresowaniem cieszą się karnety na trybunę, których jest coraz mniej.

Karnety obowiązują na wszystkie spotkania ligowe rundy zasadniczej oraz inne zawody żużlowe w Tarnowie organizowane przez Unię Tarnów ŻSSA w sezonie 2014. Będzie to łącznie około trzynaście imprez. Karnety nie obowiązuje na rundę Play-Off.

Zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych wszystkie karnety na sezon 2014 będą imienne. Istnieje możliwość, że w trakcie sezonu trzeba będzie je wymienić w związku z montażem na stadionie systemu identyfikacji Kibica na wszystkich bramach wejściowych.

Cennik karnetów na sezon 2014:
Trybuna VIP – 400 zł
Trybuna główna – 300 zł
Wiraż Normalny – 200 zł
Wiraż Ulgowy – 120 zł

Karnety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1989) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Kup karnet i dopinguj Jaskółki w walce o Drużynowe Mistrzostwo Polski w najlepszej żużlowej lidze świata – Enea Ekstralidze.

Karnety na sezon 2014

ewinner