PGE Ekstraliga

Trwa program lojalnościowy Unia-Tesco

Marcin Michoń

Kilka tygodni temu Unia Tarnów wraz z siecią sklepów Tesco zapoczątkowała program lojalnościowy Unia-Tesco. Dzięki niemu sympatycy Jaskółek nawet podczas codziennych zakupów mogą wspierać swoich pupili.

Przypominamy, że program nie polega na zbieraniu punktów. Karta Unia-Tesco służy do płacenia za własne zakupy. w tym celu należy ją zasilić gotówką w biurze obsługi klienta przed zakupami lub bezpośrednio w kasie podczas płacenia za zakupy.Co ważne, aby obrót został zarejestrowany kartę należy bezwzględnie podać kasjerowi, aby płatność przez nią została zapisana.

Na terenie Tarnowa pojawiły się oznaczone plakatami punkty w których można odebrać karty Unia-Tesco:

• Centrum Fotografii Piotr Grzyb, ul.Przecznica Strusińska 4-6
  • Zakład Optyczny Edward Kluza, ul.Krakowska 23
  • Auto Myjnia Ręczna, ul.Brzozowa 4
  • Pizzeria Verona, ul.Akacjowa 1
  • Pizzeria Zaścianek, ul.Vetulani 1
  • CH Świt – stoisko z pamiątkami na parterze przy drzwiach obrotowych
  • AutoSystem Części Samochodowe, ul.Adama Boryczki 6/U9
  • Sekretariat Klubu, ul. Zbylitowska 3

W najbliższym czasie pojawią się kolejne miejsca gdzie będzie można odebrać karty o czym na bieżąco będziemy informować. PRZYPOMINAMY ŻE KARTY SĄ BEZPŁATNE.

DO ZOBACZENIA NA STADIONIE I NA ZAKUPACH W TESCO

saletrosanazoty-starttyskie