Terminarz eWinner 1. Ligi już w środę!

06/15/2020 21:38:02
Marcin Michoń

Prace nad terminarzem eWinner 1. Ligi na sezon 2020 są na ostatniej prostej. – Zamierzamy go opublikować w środę – informuje przewodniczący GKSŻ Piotr Szymański.

– W poniedziałek odbyły się jeszcze konsultacje z platformą Canal+, która nabyła prawa do rozgrywek i klubami pierwszej ligi. Można powiedzieć, że ustaliliśmy ostatnie szczegóły. Terminarz jest praktycznie gotowy – wyjaśnia Piotr Szymański.

Przypomnijmy, że eWinner 1. Liga ma ruszyć 11 lipca. Chęć jazdy w rozgrywkach zadeklarowały już wszystkie kluby. – Wszyscy wrócili już do treningów. A to oznacza, że każda drużyna będzie mieć odpowiednio dużo czasu na przygotowanie do rozgrywek – podkreśla Szymański.

Na ten moment wiadomo, że platforma Canal+ pokaże dwa mecze z każdej kolejki i z dużym prawdopodobieństwem dwa kolejne spotkania na platformie internetowej.

źródło: polskizuzel.pl

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH