PGE Ekstraliga

Święto Golonki

Unia Tarnów ŻSSA
serdecznie zaprasza wszystkich kibiców na spotkanie z zawodnikami naszej drużyny, które odbędzie się w najbliższą sobotę (1 czerwca) w Pilźnie (na Ranczu Strzegocice) przy okazji Święta Golonki Podkarpackiej.

Żużlowcy będą do Państwa dyspozycji od godziny 16. Będzie to doskonała okazja do zdobycia autografów oraz zrobienia zdjęć z zawodnikami.

Impreza organizowana jest przez firmę TAURUS, która specjalizuje się w produkcji wyrobów tradycyjnych z zastosowaniem starych technologii opartych na recepturach zaczerpniętych z tradycji okolic Pilzna. 11 produktów firmy zostało wpisanych na Krajową Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Święto Golonki

saletrosanazoty-starttyskie