PGE Ekstraliga

„Świątecznie z Unią Tarnów” – konkurs

Marcin Michoń

Unia Tarnów ŻSSA przygotowała dla wszystkich tarnowskich Kibiców konkurs w którym do wygrania będą wejściówki na najbliższy mecz Unia Tarnów –MONEYmakesMONEY.pl Stal Gorzów.

Już od dzisiaj do czwartku do godziny 18:00 można nadsyłać nam pracę na konkurs – „Świątecznie z Unią Tarnów”. Wystarczy dowolną metodą wykonać pisankę z motywem Unii Tarnów, sfotografować i wysłać na nasz adres konkurs@unia.tarnow.pl jej zdjęcie. Wszystkie otrzymane fotografie opublikujemy na naszym FanPage, gdzie autorzy trzech prac, które otrzymają najwięcej Polubień (Like) zostaną nagrodzeni wejściówkami na spotkanie Unia Tarnów – MONEYmakesMONEY.pl Stal Gorzów. Szczegóły konkursu znaleźć można tutaj: link.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana