Streets Owners czyli wszystkie oblicza pasji w jednym miejscu, w tym samym czasie

31/07/2015 15:13:24
Dawid Duda

Odwiedzając nasze pokazy, widz może śledzić etapy rozwoju chyba najciekawszej współcześnie formacji, czynnie związanej z ideą City Stunts – wyjątkowo ekstremalną formą rozrywki, jaką gwarantują tylko ulice i mroczne zakamarki miasta.
Fundamentem projektu Streets Owners jest połączenie pasji i profesjonalizmu. Stworzenie dynamicznego widowiska pozwalającego bezpiecznie doświadczać niecodziennych emocji i wrażeń. Show, którego podmiotem jest unikalna sztuka ulicy… sztuka, która nie toleruje iluzji i półśrodków. Dlatego zagramy bez udawania, bez kompromisów, bez litości dla sprzętu… na full mocy!

Streets Owners – a story about gangsta who loves life…

Lata pracy na planach filmowych, a także przy organizacji indywidualnych projektów kaskaderskich zaowocowały odważnym i niecodziennym przedsięwzięciem. Pod wspólnym szyldem- Tonda Paroubek & Friends – udało się zgromadzić największych indywidualistów elitarnej profesji City Stunts. Bogaty dorobek kinematograficzny, wybitne osiągnięcia sportowe, rekordy odnotowane w Księdze Guinessa – to fundament, na którym powstał projekt Streets Owners Wszystkie oblicza pasji w jednym miejscu i w tym samym czasie… Samochody, motocykle, quady – akrobatyka, parkour, ogień i pirotechnika. Show nawiązuje do tradycji kultowego pierwowzoru – amerykańskiego autorodeo. W oprawie klimatycznej muzyki, efektów świetlnych i ogniowych można odkryć na żywo najbardziej skrywane tajemnice współczesnego kina akcji. Program stanowi dynamiczną, zwartą logicznie i choreograficznie całość. Dziewięćdziesiąt minut akcji to przemyślane konwencje kaskaderskie przeplecione scenami z najbardziej znanych, światowych produkcji sensacyjnych.

Wyjątkową atrakcję stanowią ewolucje motocyklowe Globe of Death…
w stalowej kuli o średnicy zaledwie 5mb trójka śmiałków dokonuje rzeczy niemożliwych. Niesamowita precyzja, dokładność i samodyscyplina. Nadludzka zdolność do koncentracji i podzielności uwagi – musisz to zobaczyć!!!
Bez udawania, bez kompromisów, bez litości dla sprzętu…
Najbardziej ekstremalna rewia samochodowo-motocyklowa w Europie.

Świat kina i jego efektów to drink z iluzji doprawionej swobodą wyobraźni…
To wyjątkowa dziedzina sztuki. Sztuki spajającej rzeczywistość z magią.
Jakkolwiek duże emocje potrafi w nas obudzić, zawsze pozostanie iluzją rzeczywistości…
My żyjemy i jeździmy naprawdę! .

Tonda Paroubek

TARNÓW

Uwaga! Konkurs! Do wygrania dwie podwójne wejściówki na pokaz Street Owners! Odpowiedz na bardzo proste pytanie: w którym roku Unia Tarnów  zdobyła pierwszy złoty Medal Mistrzostw Polski na żużlu? Wygrywają pierwsze dwie poprawne odpowiedzi! Odpowiedzi przesyłajcie na adres konkurs@unia.tarnow.pl, w temacie wpiszcie „Street Owners – konkurs” a w wiadomości odpowiedź, swoje imię, nazwisko oraz numer kontaktowy. Powodzenia!

Bilety: 20 zł do zakupienia na kupbilet.pl oraz w kasach biletowych od godziny 18:00 w dniu pokazu.

DIAGMEDICA & HOLI-MED