Środowe spotkanie z Jaskółkami

02/27/2020 13:07:44
Marcin Michoń

W środę 26 lutego gościliśmy w Specjalistycznym Ośrodku Szkolno – Wychowawczym im. Eugenii Gierat przy ulicy Romanowicza w Tarnowie. Spotkanie zostało zorganizowane przy współpracy z  Tarnowskim Towarzystwem Żużlowym.

W spotkaniu uczestniczyli młodzieżowcy Unii Tarnów – Dawid Rempała i Mateusz Cierniak, a także trener Paweł Baran oraz Mirosław Cierniak. Zgromadzeni podopieczni ośrodka mieli okazję poznać tajniki sportu żużlowego od kuchni.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD