W środę sprzedaż stacjonarna biletów!

09/06/2020 18:52:42
Marcin Michoń

W środę 9 września na Stadionie Miejskim w kasie nr 3 (od strony dworca PKP) w godzinach od 14:00 do 18:00 prowadzona będzie sprzedaż stacjonarna biletów na czwartkowy mecz Unii Tarnów z Car Gwarant Kapi Meble Budex Startem Gniezno.

Będzie można skorzystać również z pomocy w zakupie biletu online. W przypadku problemów z zakupem biletu online zachęcamy także do kontaktu pod adresem redakcja@unia.tarnow.pl. Staramy się odpisywać najszybciej jak to możliwe.

W czwartek 10 sierpnia kasy będą nieczynne! Bilety dostępne online: https://bilety.unia.tarnow.pl.

Ważne informacje organizacyjne TUTAJ.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD