Sprostowanie artykułu redaktora Ostafińskiego!

10/30/2021 13:52:44

Odnosząc się do spekulacji oraz nieprawdziwych informacji dotyczących przyszłości Unii Tarnów zamieszczonych w piątek w artykule redaktora Ostafińskiego w portalu Interia.pl, pragniemy podkreślić, że posiadamy sztab szkoleniowy na najbliższy sezon ligowy.

Ponadto klub realizuje wszystkie wymagania licencyjne, w tym rozliczenia z zawodnikami, jak również prowadzi rozmowy odnośnie przyszłorocznych kontraktów zgodnie z regulaminem PZM. Poniżej oświadczenie przywołanego w artykule jako „inwestora” – długoletniego przyjaciela naszego klubu Pana Stanisława Szydłowskiego.

Zarząd Klubu Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna

W odpowiedzi na artykuł w portalu interia.pl chcę nadmienić, że nie wyobrażam sobie jak można kupić klub przez artykuł w mediach. Jeżeli miałbym taki zamiar to na pewno złożyłbym odpowiednią ofertę obecnym władzom tarnowskiego klubu. Oświadczam, że na dzień dzisiejszy nie mam takiego planu. W chwili obecnej jestem mocno zaangażowany w pomoc dla tarnowskich Jaskółek i na tym koncentruję swoje działania.

Stanisław Szydłowski

wesbudSolektro