Spotknie z Wiktorem Kułakovem

08/17/2018 8:51:20

W sobotę 18 sierpnia o godzinie 19:30 odbędzie się siódme w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej gośćmi w Galerii Tarnovia byli Nicki Pedersen, Jakub Jamróg, Kenneth Bjerre, Artur Mroczka, Patryk Rolnicki i Peter Kildemand. Tym razem spotkać tam będzie można Wiktora Kulakova.  Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 19 sierpnia Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z forBET Włókniarzem Częstochowa w ramach XIII kolejki PGE Ekstraligi . Pierwszy bieg punktualnie o 17:00. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ.

ewinner

wesbudSolektro