Spotkanie z Peterem Ljungiem

08/12/2019 9:42:58
Marcin Michoń

W piątek 16 lipca o godzinie 18:00 odbędzie się siódme w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Spotkanie jest współorganizowane przez Tarnowskie Towarzystwo Żużlowe.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Kapitan Unii Tarnów – Peter Ljung.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania sympatycznego zawodnika, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w sobotę 17 sierpnia Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z PGG ROW Rybnik w ramach półfinału Nice Pierwszej Ligi Żużlowej Nice Pierwszej Ligi Żużlowej. Pierwszy bieg punktualnie o 16:00. Bilety online do kupienia TUTAJ.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco