Spotkanie z Viktorem Kulakovem!

06/20/2019 13:24:42
Marcin Michoń

W sobotę 22 czerwca o godzinie 17:30 odbędzie się piąte w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Unii Tarnów w Galerii Tarnovia.

Kolejnym zawodnikiem, który będzie gościł w Galerii będzie Viktor Kulakov.  Będzie to doskonała okazja do bliższego poznania sympatycznego Rosjanina, zamienienia kilku zdań, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 23 czerwca Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z PGG ROW Rybnik w ramach meczu XI kolejki Nice Pierwszej Ligi Żużlowej . Pierwszy bieg punktualnie o 14:30Szczegółowe informacje organizacyjne TUTAJ. Bilety online do kupienia TUTAJ.

saletrosanazoty-start

tyskie