Spotkanie organizacyjne dla wolontariuszy

08/09/2020 13:49:43
Marcin Michoń

Unia Tarnów ŻSSA poszukuje wolontariuszy. Jeżeli pasjonujesz się tą dyscypliną sportu i chcesz współtworzyć widowiska żużlowe to ogłoszenie jest właśnie dla Ciebie! Poszukujemy chętnych do wykonywania prostych prac związanych z organizacją meczów żużlowych na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Przy okazji jest to świetna możliwość na poznanie tej dyscypliny od kuchni, zobaczenia pracy zawodników i ich teamów od nieznanej Wam do tej pory strony oraz poczucie prawdziwego klimatu meczu żużlowego.

Chętne osoby zapraszamy na spotkanie organizacyjne, które odbędzie się we wtorek, 11 sierpnia o godzinie 18.00 na Stadionie Miejskim w Tarnowie. Prosimy, aby wszyscy chętni zebrali się pod chatą grillową, znajdującą się za trybuną główną. W razie pytań prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną: Kamil Góral, tel. 515 199 164.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD