PGE Ekstraliga

Spotkanie z Nickim Pedersenem!

Marcin Michoń

W sobotę o godzinie 13:00 odbędzie się pierwsze w tym sezonie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Pierwszym zawodnikiem Jaskółek będzie nie kto inny jak trzykrotny Indywidualny Mistrz Świata – Nicki Pedersen.  Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 8 kwietnia Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Falubazem Zielona Góra w ramach I kolejki PGE Ekstraligi . Pierwszy bieg punktualnie o 19:00. Bilety na ten mecz do kupienia w siedzibie klubu, w dniu meczu w kasach, a także online na bilety.unia.tarnow.pl. Szczegóły organizacyjne dostępne TUTAJ.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana